Voordelig!

Je betaalt nooit teveel. Doordat je met onze luxe toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen huur je exact het aantal toiletten, urinoirs en handwasstations dat je nodig hebt. En ook nog eens in de door jou gewenste samenstelling. Van enkele units tot vele honderden, het is allemaal mogelijk. Omdat onze units in- en uitschuifbaar zijn kunnen wij tot wel 76 units in 1 keer transporteren, dit is niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk maar ook extra voordelig. Transparante prijzen en duidelijke afspraken maken Pop-Up Toilet Events BV tot een betrouwbare en innovatieve toiletpartner voor al onze opdrachtgevers. Of je nu een feestje organiseert voor 50 personen of voor 50.000 personen, wij regelen het. 

Slim design met optimale hygiëne.

De toiletten zijn innovatief en slim ontworpen. In het oog springende ledverlichting, welke aangeeft of het toilet bezet is. Frisse en heldere kleuren, een lage instap (6 cm) en een geïsoleerd dak waardoor het klimaat altijd prettig blijft. Wij gaan next level! In de chemische toiletten (zonder afvoer) zitten slimme sweepers, waardoor de units stankvrij blijven. Handen wassen? Met onze non-touch handwasstations met sensor en automatisch toegevoegd zeep aan het water is dat kinderspel en super hygiënisch! De unit bevat tevens een droger, ook non-touch. En alles met een prachtig en neutraal design.

Flexibel en Coronaproof

De uitschuifbare en koppelbare toiletunits, urinoirs en handwasstations zijn op elke gewenste manier te plaatsen en te combineren. Van enkele stuks tot complete toiletgroepen. Gekoppeld of met 1,5 meter tussenruimte. De themadoeken kunnen aangepast worden op elk evenement. De units zijn zowel indoor als outdoor te plaatsen en passen perfect binnen de 1,5 meter economie. 

Eenvoudig en gemakkelijk

Onze Pop-Up Event toiletten worden voor levering door ons nagekeken en gereinigd. Je ontvangt dus gegarandeerd altijd schone, afgevulde  en hygiënische toiletten die lekker fris ruiken. Door het eenvoudige plug en play systeem wat wij voor onze units hebben ontwikkeld is het aansluiten een kinderspel geworden. Met onze eigen vrachtwagens voorzien van een meeneemheftruck zorgen wij ervoor dat de units eenvoudig en snel worden geplaatst en na het Event ook weer in no time worden opgehaald.