nieuw concept,

nieuwe beleving!

Logo bezorgen-ophalen.png

door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel.

private-party-portfolio-item-lime-photog

Thuis of tuinfeestje?

Stel uw eigen hygienische toiletgroep samen met onze plug-and-play pop-up toiletten. Voordelig en gemakkelijk te installeren en te personaliseren aan ieder gewenst thema!

honolulu-promotional-products.jpg

Zakelijk evenement?

Indruk maken op uw (zaken)relaties met een toilet? Het kan! Onze pop-up toiletten zijn in elke gewenste groep en vorm te plaatsten, waar en wanneer u wilt. Zowel indoor als outdoor.

presspics-pkp17-32.jpg

5000+ festival?

Een voordelige toiletgroep die u zelf of met hulp van ons, in elke gewenste vorm kunt samenstellen? Wij hebben ze. Pop-up Toilet Events is uw partner voor elk evenement.

 

een revolutionaire, uitschuifbare toiletunit die toepasbaar is op elke

gelegenheid! #coronaproof

126257.png

voordelig

Doordat u met onze unieke toiletunits uw eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie , huurt u het exacte aantal benodigde toiletten.

lamp-icon.png

slim design

Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid.

3177964-200.png

coronaproof

Pop-up Toilet Events heeft unieke, uitschuifbare en koppelbare toiletten, urinoirs en handwasstations, welke op talloze manieren te plaatsen en te combineren zijn. 

69886.png

eenvoudig

Door het eenvoudige plug en play systeem wat wij voor onze units hebben ontwikkeld is het aansluiten een kinderspel geworden. U heeft er geen omkijken naar. 

wij hebben ruim 20 jaar expertise in ontwikkeling en productie van next level toiletten.

 

wat zeggen onze klanten?

Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!

Plain_Yellow_Star.png
Plain_Yellow_Star.png
Plain_Yellow_Star.png
Plain_Yellow_Star.png
Plain_Yellow_Star.png

Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)