dé specialist in

openbaar sanitair.

popup-toilet-events-caterplein-apeldoorn

ons toilet is een flexibel plaatsbaar toilet, met desgewenst 1,5 meter tussenruimte. #coronaproof

Doordat wij een hecht en technisch team van vakmensen hebben, zijn wij in staat snel te schakelen en diverse branches te verbazen met innovatieve oplossingen en producten in sanitair met een luxueus design. Zowel tijdelijke als permanente voorzieningen, zelfreinigend of verzinkbaar. Meer informatie? Zie www.popuptoilet.nl.

Door passie te combineren met technisch vakmanschap, creativiteit en inventiviteit weet Pop-Up Toilet Events elk gewenste toiletgroep te realiseren. Flexibel, veilig en hygiënisch toiletgebruik, dat is Pop-Up Toilet Events. Niet alleen in en voor Nederland, maar wereldwijd dé toonaangevende leverancier van (flexibele) toiletvoorzieningen.
 

popup-toilet-events-locatie.jpg

Pop-Up Toilet Events is a brand new name binnen de branche. Toch heeft het bedrijf al ruim 30 jaar ervaring in de verhuur van sanitaire voorzieningen voor o.a. evenementen. Pop-Up Toilet Events is a proud member of the Urilift Group waar ook Pop-Up Toilet BV onder valt.

 

Pop-Up Toilet BV heeft ruim 20 jaar ervaring heeft met de ontwikkeling en productie van slimme toiletoplossingen voor gemeenten in binnen- en buitenland. Door de jarenlange ervaring, kennis en expertise op het gebied van flexibele plaatsing van sanitair staat Pop-Up Toilet Events garant voor een unieke en uitermate hygiënische toiletervaring.

Pop-Up Toilet Events; de slimste keuze als je een toilet wilt huren.