geef jij binnenkort

een leuk feestje?

private-party-portfolio-item-lime-photog

een revolutionaire, uitschuifbare toiletunit die toepasbaar is op elke

gelegenheid! #coronaproof

Voordelig, hygiënisch en echte eyecatchers

Stel je eigen hygiënische toiletgroep samen met onze plug-and-play pop-up toiletten. Voordelig, gemakkelijk te installeren en te personaliseren aan ieder gewenst thema!  

 

Jij wilt je gasten in de watten leggen. Dat begint bij de keuze van locatie, interieur, catering en aankleding. Maar vergeet de ruimte niet die elke gast op uw event bezoekt: het toilet. Pop-Up Toiletten zijn voordelig, super hygiënisch en aanpasbaar aan elke omgeving.

Luxe en comfort
In een prachtige jurk of een luxe maatpak op een onhygiënisch, klein en plastic toilet plaatsnemen? Niet in onze wereld. Wij leveren comfortabele en ruime toiletten zodat iedere gast met een fris gevoel het toilet verlaat.

 

Aanpasbaar aan elke omgeving
Onze unieke toiletten zijn in elke gewenste vorm en groep te plaatsen. Hierdoor kunnen we elke hoek, groep of afscheiding creëren die jij wenst. Doordat de units los van elkaar zijn te installeren, zijn er zogeheten thema-doeken tussen te plaatsen. Droom je mee? Toiletten die een onderdeel zijn van jouw feest en beleving?

Logo bezorgen-ophalen.png
popup-toilet-events-prive1.jpg

Led-verlichting, klimaat en non-touch handwassystemen
Boven de deur van elk toilet is er led-verlichting aanwezig. Deze lamp springt op groen als het toilet vrij is en knipt op rood als het toilet bezet is. In de avonduren een spectaculair gezicht én handig om vanaf een afstand in één oogopslag te zien of een toilet bezet is.

 

Door de geïsoleerde daken in de units is het klimaat continu optima forma te reguleren. Geen bloedhete units wanneer je een zomerfeest organiseert. De non-touch handwassystemen hebben automatisch zeep aan het water toegevoegd zodat er geen geknoei is met dispensers. Ook een handdroger mag niet ontbreken.

wij hebben ruim 20 jaar expertise in ontwikkeling en productie van next level toiletten.