organiseert u een

festival of event?

presspics-pkp17-32.jpg

een revolutionaire, uitschuifbare toiletunit die toepasbaar is op elke

gelegenheid! #coronaproof

Een luxe, solide en voordelig toilet

Een super voordelige toiletgroep die je zelf, in elke gewenste vorm kunt samenstellen? Solide toiletten met led-verlichting als special effect, een innovatief spoelsysteem en een luxe uitstraling? Een pop-up toilet dat duurzaam is en betaalbaar? Stop met zoeken. Pop-Up Toilet Events is jouw partner voor elk evenement.


Elke bezoeker moet hygiënisch naar het toilet kunnen. Door onze slimme pop-up systemen kunnen wij voordelig en zelf samen te stellen toiletgroepen realiseren. Door het gemakkelijke plug-and-play systeem is het opbouwen een fluitje van een cent.  

popup-toilet-events-evenement1.jpg

Duurzaam, voordelig, uniek plaatsbaar
Doordat er maar liefst 76 toiletunits tegelijk op één vrachtwagen passen, werken wij duurzaam en mega voordelig. Onze kooiaap kan op elke locatie plaatsen. We plaatsen de toiletunit, schuiven hem uit, installeren de unit et voilà; een pop-up toilet is geboren.

 

Aanpasbaar aan elke omgeving
Onze unieke toiletten zijn in elke gewenste vorm en groep te plaatsen. Hierdoor kunnen we elke hoek, groep of afscheiding creëren die jij wenst. Doordat de units los van elkaar zijn te installeren, zijn er zogeheten thema-doeken tussen te plaatsen. Droom je mee? Toiletten die een onderdeel zijn van jouw feest en beleving?

popup-toilet-events-evenement6.jpg

Led-verlichting, klimaat en non-touch handwassystemen
Boven de deur van elk toilet is er led-verlichting aanwezig. Deze lamp springt op groen als het toilet vrij is en knipt op rood als het toilet bezet is. In de avonduren een spectaculair gezicht én handig om vanaf een afstand in één oogopslag te zien of een toilet bezet is.

 

Door de geïsoleerde daken in de units is het klimaat continu optima forma te reguleren. Geen bloedhete units wanneer je een zomerfeest organiseert. De non-touch handwassystemen hebben automatisch zeep aan het water toegevoegd zodat er geen geknoei is met dispensers. Ook een handdroger mag niet ontbreken.

vrij te plaatsen plug-and-play systeem. U bepaalt hoe en waar wij plaatsen, elke unit voor zich.