bedrijfsborrel

of presentatie?

honolulu-promotional-products.jpg

onze pop-up toiletten plug-and-play te plaatsen en zijn ze bovendien super voordelig én coronaproof!

Een voordelig toilet als eye-catcher

Indruk maken op uw (zaken)relaties met een toilet? Het kan! De voordelige en slimme pop-up toiletten zijn in elke gewenste groep te plaatsen, waar en in welke vorm u maar wilt. De toiletten zijn aanpasbaar aan uw thema en voorzien van led-verlichting.


Elke gast op uw evenement bezoekt het toilet. Door het slimme ontwerp van de pop-up toiletten zijn de toiletten plug-and-play te plaatsen en zijn ze bovendien super voordelig. Het unieke design biedt mogelijkheden om de toiletten aan te passen aan een thema of omgeving.

popup-toilet-events-zakelijk2.jpg

Luxe en comfort
In een prachtige jurk of een luxe maatpak op een onhygiënisch, klein en plastic toilet plaatsnemen? Niet in onze wereld. Wij leveren comfortabele en ruime toiletten zodat iedere gast met een fris gevoel het toilet verlaat.

 

Aanpasbaar aan elke omgeving
Onze unieke toiletten zijn in elke gewenste vorm en groep te plaatsen. Hierdoor kunnen we elke hoek, groep of afscheiding creëren die jij wenst. Doordat de units los van elkaar zijn te installeren, zijn er zogeheten thema-doeken tussen te plaatsen. Droom je mee? Toiletten die een onderdeel zijn van jouw feest en beleving?

Logo bezorgen-ophalen.png
popup-toilet-events-zakelijk1.jpg

Led-verlichting, klimaat en non-touch handwassystemen
Boven de deur van elk toilet is er led-verlichting aanwezig. Deze lamp springt op groen als het toilet vrij is en knipt op rood als het toilet bezet is. In de avonduren een spectaculair gezicht én handig om vanaf een afstand in één oogopslag te zien of een toilet bezet is.

 

Door de geïsoleerde daken in de units is het klimaat continu optima forma te reguleren. Geen bloedhete units wanneer je een zomerfeest organiseert. De non-touch handwassystemen hebben automatisch zeep aan het water toegevoegd zodat er geen geknoei is met dispensers. Ook een handdroger mag niet ontbreken.

neem contact met ons op voor meer informatie een vrijblijvende offerte. Tel. 055-3121271