Evenementen toiletten

Op zoek naar evenementen toiletten voor jouw event? Ontdek de voordelen van het huren van hoogwaardige sanitaire voorzieningen bij Pop-up Toilet Events. Neem vrijblijvend contact met ons op om. Te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Waarom evenementen toiletten huren?

Hygiëne en comfort

Het huren van evenementen toiletten is niet alleen een kwestie van hygiëne, maar draagt ook bij aan het comfort en de algehele ervaring van je gasten. Stel je voor, je organiseert een geweldig evenement, maar de toiletvoorzieningen laten te wensen over. Dit kan de hele sfeer bederven. Met onze hoogwaardige toiletten zorg je ervoor dat je gasten zich comfortabel voelen en zich volledig kunnen richten op het evenement. 

Het gemak van sanitair huren voor evenementen

Of je nu een groot festival, een bruiloft of een bedrijfsfeest organiseert, het huren van sanitair biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit. Geen gedoe meer met beperkte toiletvoorzieningen of lange rijen bij openbare toiletten. Met onze diverse opties kun je eenvoudig de juiste toiletten kiezen die passen bij de grootte en het karakter van jouw evenement. Dit geeft je de vrijheid om je te concentreren op andere belangrijke aspecten van de planning.

Verschillende opties voor evenementen toiletten

Evenementen toiletten met aansluiting op riool

Een van de opties die Pop-up Toilet Events biedt, zijn evenementen toiletten met aansluiting op het riool. Deze toiletten bieden het voordeel van een permanente afvoer, waardoor ze geschikt zijn voor langdurige evenementen of locaties met een vaste infrastructuur. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het legen van tanks of het bijvullen van waterreservoirs, wat zorgt voor extra gemak en comfort voor zowel organisatoren als bezoekers.

Chemische evenementen toiletten

Naast toiletten met aansluiting op het riool, bieden we ook chemische evenementen toiletten aan. Deze zijn ideaal voor evenementen op locaties waar geen rioolaansluiting beschikbaar is. Onze producten zijn draagbaar en kunnen vrijwel overal geplaatst worden, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor diverse evenementen. Ze worden geleverd met ingebouwde tanks voor afval en spoelwater, wat zorgt voor een eenvoudige en hygiënische afvoer na gebruik.

Hoeveel evenementen toiletten heb ik nodig voor mijn event?

Het aantal benodigde evenementen toiletten voor je events hangt af van verschillende factoren, zoals het verwachte aantal gasten, de duur van het evenement en eventuele regelgevingen. Bij Pop-up Toilet Events begrijpen we dat het bepalen van de juiste hoeveelheid toiletten een cruciale stap is in de planning van een evenement. Ons ervaren team staat klaar om je hierbij te adviseren en te helpen. Door rekening te houden met alle relevante aspecten, kunnen we een nauwkeurige schatting maken van het aantal toiletten dat nodig is om aan de sanitaire behoeften van je gasten te voldoen. Of je nu een klein feestje organiseert of een grootschalig festival, wij zorgen ervoor dat je niet te weinig, maar ook niet te veel toiletten hebt, zodat je evenement soepel verloopt en je gasten tevreden zijn.

Het huren van evenementen toiletten bij Pop-up Toilet Events biedt tal van voordelen, waaronder hygiëne, comfort, flexibiliteit en professionele ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en verzeker jezelf van hoogwaardige sanitaire voorzieningen voor jouw evenement.

Pop-up toilet event
Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival