Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling, de kosten, of specifieke details over onze producten?
Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Tommorowland
Intents
Rebirth festival

FAQ

Dit kan door middel van het offerteformulier in te vullen op onze website, mailen naar contact@popuptoiletevents.nl of bellen met 055 – 3121271. 

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja, dat is zeker mogelijk! Of je nu een feest thuis of een festival organiseert, wij leveren zowel zakelijk als particulier. Let op: het minimum aantal te huren toiletten is vijf.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als uw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.
Het is wel makkelijk als u aanwezig bent, zodat wij in overleg de toiletten kunnen plaatsen. Als u zorgt voor 230V en een wateraansluiting, kunnen wij deze ook installeren als u afwezig bent.
Onze toiletten kunnen zowel indoor als outdoor geplaatst worden. Met onze handige kooi-aap zijn wij heel wendbaar. Waar de kooi-aap kan komen, kunnen de toiletten ook geplaatst worden.
Nee, bij onze toiletten is het echt een kwestie van: op de plek zetten, uitschuiven met de heftruck, stroom en water aansluiten en klaar!
80 x 125 x 220 cm (b x d x h).
Jazeker! Wij hebben (wit) LED verlichting aan de binnenkant & aan de buitenkant rode en groene LED verlichting ter aanduiding van bezet/vrij.

De units kunnen gekoppeld worden in elke vorm zoals u het wilt hebben. In een L-vorm, U-vorm, lange rijen van toiletten, alles is mogelijk.

Als u zowel chemische als op riool aangesloten toiletten wilt, zetten we de chemische toiletten samen. Dit om de afvoer van de niet chemische toiletten aan de achterzijde te koppelen.

Wij koppelen de toiletten aan elkaar voordat deze de vrachtwagen op gaan, tot maximaal 5 stuks. Op deze manier kunnen wij sneller de toiletten plaatsen op uw locatie & is onze vrachtwagen snel weg van uw evenemententerrein. Wanneer u bijvoorbeeld 10 toiletten in een rij wilt, plaatsen wij 2×5 units naast elkaar.

De units kunnen gekoppeld worden in elke vorm zoals u het wilt hebben. In een L-vorm, U-vorm, lange rijen van toiletten, alles is mogelijk.

Als u zowel chemische als op riool aangesloten toiletten wilt, zetten we de chemische toiletten samen. Dit om de afvoer van de niet chemische toiletten aan de achterzijde te koppelen.

De 3-in-1 handwas unit is voorzien van een schoonwater gedeelte, met breaktank met drukverdeler. Dit zorgt er voor dat als er geen constante wateraanvoer is, dat de toiletten wel kunnen doorspoelen & dat de handwas unit nog steeds gebruikt kan worden. Daarnaast een vuilwater gedeelte waarbij de vaste bestanddelen worden opgevangen en het overige restwater wordt verpompt. Op deze manier kan het restwater verpompt worden naar een put en heb je geen aansluiting op riolering nodig. Dit heeft de gewone handwas unit niet.

Wanneer de toiletten gekoppeld zijn, zijn deze niet om te waaien of te duwen. Enkel zijn ze wel zwaarder dan de plastic bouw wc’s, dus een stuk moeilijker om omver te duwen of te waaien.

Het antwoord is volmondig JA! Doordat wij géén gebruik maken van plastic behuizing & het dak hebben geïsoleerd, ruikt het een stuk aangenamer dan wanneer je gebruik maakt van plastic toiletten.
Jazeker! Wij kunnen onze toiletten op 1,5 meter afstand van elkaar plaatsen, met daartussen een spandoek van ons of een reclamedoek van jullie! Daarnaast kun je contactloos je handen wassen/drogen. Overige vragen
Heel vervelend dat u geen prettige ervaring heeft ervaren. Wilt u ons helpen om dit te voorkomen? Vul dan alstublieft het contactformulier op onze website in met uw klacht.
Stel uw vraag gerust via het contactformulier op onze website, wij nemen z.s.m. contact met u op.