Dit is ons verhaal!

Specialist in openbaar sanitair

Pop-Up Toilet Events is a brand new name binnen de branche. Toch heeft het bedrijf al ruim 30 jaar ervaring in de verhuur van sanitaire voorzieningen voor o.a. evenementen. Pop-Up Toilet Events is a proud member of the Urilift Group waar ook Pop-Up Toilet BV onder valt. Pop-Up Toilet BV heeft ruim 20 jaar ervaring heeft met de ontwikkeling en productie van slimme toiletoplossingen voor gemeenten in binnen- en buitenland. Door de jarenlange ervaring, kennis en expertise op het gebied van flexibele plaatsing van sanitair staat Pop-Up Toilet Events garant voor een unieke en uitermate hygiënische toiletervaring.


Pop-Up Toilet Events

Voorheen Marco Schimmel BV, is opgericht door, je raadt het niet: Marco Schimmel. Marco is een enthousiaste no-nonsense directeur met kennis van zaken en het vermogen verder te denken dan reguliere sanitairbedrijven die de evenementenbranche bedienen. Maar Marco doet het niet alleen. Samen met zijn hechte en technische team van vakmensen is hij in staat snel te schakelen en diverse branches te verbazen met zijn innovatieve oplossingen en producten in (flexibel inzetbaar) sanitair met een luxueus design. Zowel tijdelijke voorzieningen als ook permanente voorzieningen, danwel zelf-reinigend of verzinkbaar. (website www.popuptoilet.nl)

Door passie te combineren met technisch vakmanschap, creativiteit en inventiviteit weet Pop-Up Toilet Events elk gewenste toiletgroep te realiseren.

Flexibel, veilig en hygiënisch toiletgebruik. Dat is Pop-up toilet Events. Niet alleen in en voor Nederland, maar wereldwijd is Pop-up toilet Events de toonaangevende leverancier van (flexibele) toiletvoorzieningen.