Over Pop-up Toilet Events

Onze missie bij Pop-up Toilet Events is om de beleving van evenementen te verbeteren door het bieden van hoogwaardige en hygiënische sanitaire oplossingen. Met ons toegewijde team streven we ernaar om een positieve impact te maken door middel van schone en comfortabele toiletvoorzieningen, waardoor bezoekers zorgeloos kunnen genieten van hun ervaring.

Tommorowland
Intents
Rebirth festival

Revolutionair en next-level!

Door passie te combineren met technisch vakmanschap, creativiteit en inventiviteit weet Pop-Up Toilet Events elk gewenste toiletgroep te realiseren. Flexibel, veilig en hygiënisch toiletgebruik, dat is Pop-Up Toilet Events. Niet alleen in en voor Nederland, maar wereldwijd dé toonaangevende leverancier van (flexibele) toiletvoorzieningen.

Onze producten zijn eco-friendly.

Het unieke uitschuifbare design zorgt niet alleen voor minder transportkosten maar draagt daardoor ook bij aan een verbeterde C02 uitstoot per rit. Doordat er maar liefst 76 toiletunits tegelijk op één vrachtwagen passen, werken wij duurzaam en mega voordelig. Onze kooiaap kan op elke locatie plaatsen. We plaatsen de toiletunit, schuiven hem uit, installeren de unit et voilà; een pop-up toilet is geboren.

Aanpasbaar aan elke omgeving.

Onze unieke toiletten zijn in elke gewenste vorm en groep te plaatsen. Hierdoor kunnen we elke hoek, groep of afscheiding creëren die jij wenst. Doordat de units los van elkaar zijn te installeren, zijn er zogeheten thema-doeken tussen te plaatsen. Droom je mee?

In een prachtige jurk of een luxe maatpak op een onhygiënisch, klein en plastic toilet plaatsnemen? Niet in onze wereld. Wij leveren comfortabele en ruime toiletten zodat iedere gast met een fris gevoel het toilet verlaat.

Stankvrij dankzij slimme swieper.

In onze standaard toiletten word bij het openen van de deur automatisch de zogeheten ‘swieper’ geactiveerd. Door deze slimme gadget blijft alles netjes onderwater waardoor het toilet niet gaat stinken oftewel een stankvrij toilet, wie wil dat nu niet?!

High-Tech snufjes die het afmaken.

Boven de deur van elk toilet is er led-verlichting aanwezig. Deze lamp springt op groen als het toilet vrij is en knipt op rood als het toilet bezet is. In de avonduren een spectaculair gezicht én handig om vanaf een afstand in één oogopslag te zien of een toilet bezet is. Door de geïsoleerde daken in de units is het klimaat continu optima forma te reguleren. Geen bloedhete units wanneer je een zomerfeest organiseert.

Milieubewust ondernemen

De Pop-Up Toilet Event units schuiven gemakkelijk in en uit en zijn in elke gewenste opstelling te plaatsen. Doordat de units uitschuifbaar zijn, zijn ze milieuvriendelijk en in groten getale te vervoeren.

De vrachtwagen brengt de toiletten naar de plaats van bestemming, waarna de kooiaap de units op zijn plaats zet en uitschuift. De toiletunits zijn zo geavanceerd dat ze zelfs op ongelijke ondergrond geplaatst kunnen worden.