Sanitair units huren

Wil jij hoogwaardige sanitair units huren voor jouw volgende evenement? Bij Pop-up Toilet Events bieden we een uitgebreid assortiment aan sanitair units die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu een klein feestje organiseert of een groot festival, wij hebben de oplossing voor jouw sanitaire behoeften.
Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

De voordelen van sanitair units huren

Waarom zou je sanitair units huren voor je evenement? Het huren van sanitair draagt bij aan het comfort en de tevredenheid van jouw gasten. Bij Pop-up Toilet Events staat hygiëne hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat onze sanitair units grondig gereinigd en onderhouden worden, zodat jouw gasten kunnen genieten van een schone en aangename sanitaire ervaring. Of het nu gaat om een klein buurtfeest of een grootschalig festival, het huren van sanitair units biedt de garantie van comfortabele en hygiënische sanitaire voorzieningen voor al je gasten.

Flexibiliteit en gemak voor jouw evenement

Daarnaast bieden we bij Pop-up Toilet Events flexibiliteit en gemak. Met een breed scala aan opties kun je eenvoudig sanitair units kiezen die perfect passen bij de grootte en aard van jouw evenement. Of je nu behoefte hebt aan draagbare units voor een buitenfeest, ruime handwas units voor een sportevenement, of speciale voorzieningen voor mindervalide gasten, wij hebben de oplossing die bij jouw evenement past. Door sanitair units te huren bij Pop-up Toilet Events ben je verzekerd van professionele service en ondersteuning, waardoor je je kunt concentreren op het succes van jouw evenement, terwijl wij zorgen voor de sanitair voorzieningen die voldoen aan al jouw wensen en behoeften.

Kunnen evenementen toiletten worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, bij Pop-up Toilet Events je sanitair units huren die aanpasbaar zijn aan specifieke behoeften. Of je nu extra voorzieningen nodig hebt voor mindervalide gasten, speciale verzoeken hebt voor de inrichting van de units, of andere aanpassingen wenst, wij zorgen ervoor dat jouw sanitaire voorzieningen perfect aansluiten bij de eisen van jouw evenement.

Wat gebeurt er als een sanitaire voorziening verstopt raakt tijdens het evenement?

Bij een verstopt sanitaire voorziening tijdens het evenement staat ons team paraat om snel en efficiënt te handelen. We bieden 24/7 technische ondersteuning en kunnen indien nodig een monteur sturen om het probleem op te lossen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt en jouw gasten kunnen blijven genieten van onze producten.

Kan ik milieuvriendelijke sanitair units huren?

Ja, bij Pop-up Toilet Events kun je milieuvriendelijke sanitair units huren voor jouw evenement. Onze units zijn voorzien van waterbesparende technologieën en we maken gebruik van duurzame materialen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo kun je genieten van hoogwaardige sanitaire voorzieningen zonder schade toe te brengen aan het milieu. 

Maatwerk bij Pop-up Toilet Events

Ontdek hoe Pop-up Toilet Events jouw evenement kan verbeteren met hoogwaardige sanitaire voorzieningen die comfort en gemak bieden aan jouw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Pop-up toilet event
Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival