Toilet unit huren

Wanneer je een evenement buiten organiseert, is toilet unit huren vaak een uitdaging. Gelukkig biedt het huren van een toilet unit bij Pop-up Toilet Events een eenvoudige en efficiënte oplossing. Maar waarom zou je kiezen voor een toilet unit en wat zijn de voordelen?
Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Waarom een toilet unit huren essentieel is

Een toilet unit huren biedt niet alleen comfort aan je gasten, maar draagt ook bij aan de algehele hygiëne en uitstraling van je evenement. Een goed geplaatste en schone toilet unit kan de ervaring van je bezoekers significant verbeteren.

Verschillende types toilet units huren

Bij Pop-up Toilet Events kun je kiezen uit een breed scala aan toilet units, waaronder standaard toiletten, chemische toiletten, urinoirs, handwas units, en zelfs mindervalide toiletten. Deze variëteit zorgt ervoor dat je altijd een oplossing vindt die past bij de specifieke behoeften van jouw evenement.

Het gemak van een toilet unit huren

Een toilet unit huren bij Pop-up Toilet Events is niet alleen praktisch, maar ook zorgeloos. Wij zorgen voor de levering, installatie, en het onderhoud van de toiletten, zodat jij je kunt focussen op andere aspecten van je evenement.

Een toilet unit huren bij Pop-up Toilet Events

Een toilet unit huren is eenvoudig. Begin met het bepalen van je behoeften, zoals het aantal gasten en de duur van het evenement, en neem contact op met Pop-up Toilet Events. Wij helpen je graag met het selecteren van de juiste units.

De juiste toilet unit huren

Bij de juiste toilet unit huren is het belangrijk om rekening te houden met het aantal verwachte gasten en de beschikbaarheid van riolering op de locatie. Ons team staat klaar om je te adviseren en de beste optie voor jouw situatie te vinden.

Installatie en onderhoud bij een toilet unit huren

Als je een toilet unit gaat huren, zorgen wij voor een vlotte installatie en staan we gedurende het evenement klaar voor eventueel onderhoud. Zo garanderen we dat de toilet units schoon en functioneel blijven.

Het huren van een toilet unit bij Pop-up Toilet Events biedt een simpele oplossing voor sanitaire voorzieningen tijdens je evenement. Met onze hulp is het gemakkelijk om de juiste keuze te maken en zorg je voor een aangename ervaring voor al je gasten.

Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival