Toilet verhuur evenementen

Toilet verhuur evenementen is cruciaal bij het organiseren van evenementen en zorgt voor de beste faciliteiten voor je gasten. Wat is nu essentiëler dan het bieden van betrouwbare, schone toiletvoorzieningen? Dit concept wordt steeds populairder, en met goede reden. In dit artikel duiken we in de wereld van Pop-up Toilet Events en ontdekken we waarom een mobiel toilet huren dé oplossing is voor jouw volgende evenement.
Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Het belang van kwalitatieve toilet verhuur op evenementen

Toiletten op evenementen speelt een cruciale rol in het comfort en de tevredenheid van je gasten bij het organiseren van een evenement. Goede sanitaire voorzieningen zijn essentieel. Niets kan de sfeer op een evenement zo verpesten als lange wachtrijen bij de toiletten of, erger nog, onhygiënische omstandigheden. Daarom is toilet verhuur voor evenementen niet alleen een logistieke, maar ook een gastvrijheidsbeslissing.

Verschillende soorten toiletten voor elk evenement

Niet elk evenement is hetzelfde, en daarom biedt Pop-up Toilet Events een breed scala aan mobiele toiletten aan. Of je nu een intiem tuinfeest organiseert of een groot festival, er is altijd een oplossing die past bij de omvang en stijl van je evenement. Van luxe toiletunits met spoelsystemen en handwasstations tot eenvoudige, maar effectieve chemische toiletten; de keuze is reusachtig.

De voordelen van toilet verhuur evenementen

Een van de grootste voordelen van toilet verhuur evenementen van Pop-up Toilet Events is de zorgeloze ervaring. Alles wordt voor je geregeld: van levering en installatie tot onderhoud en ophalen na afloop van het evenement. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Tips voor het kiezen van de juiste toilet verhuur voor evenementen

Het kiezen van de juiste toilet verhuur voor je evenement kan een uitdaging zijn. Houd rekening met het aantal gasten, de duur van het evenement en de locatie. Een goede vuistregel is het huren van één toilet per 50 gasten voor evenementen die langer dan een paar uur duren. Vergeet ook niet de toegankelijkheid voor gasten met een beperking te overwegen; Pop-up Toilet Events biedt hiervoor speciale oplossingen.

Toilet verhuur voor evenement bij Pop-up Toilet Events zorgt ervoor dat je gasten de beste sanitaire voorzieningen krijgen, wat bijdraagt aan een positieve algehele ervaring. Met de juiste planning en ondersteuning zorg je ervoor dat jouw evenement op rolletjes loopt. Ben je klaar om de sanitaire voorzieningen voor jouw volgende evenement naar een hoger niveau te tillen?

Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement
Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival