Toilet voor buiten

Ben je op zoek naar een toilet voor buiten? Bij Pop-up Toilet Events bieden we revolutionaire toiletvoorzieningen die perfect passen bij jouw buitenevenementen. Ontdek onze flexibele en duurzame oplossingen voor toiletten voor buiten.

Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Een flexibel en veilig toilet voor buiten

Bij Pop-up Toilet Events staan we bekend om onze flexibele en veilige toiletten voor buiten evenementen. Onze unieke ontwerpen zijn volledig aanpasbaar aan elke omgeving, waardoor we toiletgroepen kunnen creëren die perfect passen bij de behoeften van jouw evenement. Of je nu een klein buurtfeest organiseert of een grootschalig festival, wij hebben de juiste oplossing voor jouw toiletvoorzieningen voor buiten.

Eco-vriendelijk en duurzaam toilet voor buiten

Een toilet voor buiten is niet alleen innovatief, maar ook eco-vriendelijk en duurzaam. Met ons unieke uitschuifbare design kunnen we transportkosten minimaliseren en CO2-uitstoot verminderen. Dankzij de efficiënte plaatsing van onze toiletunits kunnen we optimaal gebruik maken van ruimte en materialen, waardoor we milieubewust ondernemen en tegelijkertijd hoogwaardige sanitaire voorzieningen bieden voor buiten events.

Maatwerk toilet voor buiten

Een toilet voor buiten is volledig aanpasbaar aan de behoeften van jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar standaard toiletunits of luxe VIP-voorzieningen, wij leveren maatwerk dat voldoet aan jouw wensen en specificaties. Met onze flexibele oplossingen kunnen we elke gewenste vorm en groep toiletten creëren, zodat jij de perfecte sanitaire voorzieningen kunt bieden aan jouw gasten.

Een stankvrij en comfortabel toilet voor buiten

Dankzij onze innovatieve ‘swieper’ blijven onze toiletten voor buiten stankvrij en comfortabel, zelfs tijdens drukke evenementen. Deze slimme gadget zorgt ervoor dat alles netjes onderwater blijft, waardoor nare geurtjes worden voorkomen en jouw gasten kunnen genieten van een frisse en aangename sanitaire ervaring. Met Pop-up Toilet Events ben je verzekerd van hoogwaardige toiletten voor buiten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en comfort.

Hightech snufjes en geavanceerde technologie

Onze toiletten voor buiten zijn voorzien van hightech snufjes en geavanceerde technologieën die het gebruiksgemak en de veiligheid optimaliseren. Van Ledverlichting boven elke deur tot geïsoleerde daken die zorgen voor een aangenaam klimaat binnen de units, bij Pop-up Toilet Events zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten en diensten om jou de beste sanitaire voorzieningen voor buiten te bieden.

Milieubewust ondernemen voor een groenere toekomst

Bij Pop-up Toilet Events geloven we in milieubewust ondernemen en streven we naar een groenere toekomst. Ons toilet voor buiten is niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Door te kiezen voor toiletten voor buiten van Pop-up Toilet Events, draag je bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek hoe wij jouw buiten evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival