Toiletten huren voor evenement

Organiseer je binnenkort een evenement of festival? Laat ons de zorg voor jouw sanitaire voorzieningen op ons nemen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van een topevenement. Wij begrijpen dat een succesvol evenement begint bij comfort en hygiëne, en onze luxe toiletten tillen de standaard naar een geheel nieuw niveau. Toiletten huren voor evenement? Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor je!
Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Toiletverhuur voor diverse evenementen

Of het nu gaat om een bruiloft, festival, bedrijfsbijeenkomst of sportevenement, wij begrijpen de unieke eisen van verschillende gelegenheden. Onze toiletten zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van jouw evenement te voldoen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste sanitaire voorzieningen.

Sanitair totaaloplossing

Bij Pop-up Toilet Events gaan we verder dan alleen het leveren van evenementen toiletten; wij bieden een uitgebreide sanitaire totaaloplossing. Naast onze hoogwaardige toiletten, bieden we ook handwas units en urinoirs aan. Urinoirs zijn niet alleen praktisch maar verminderen ook de wachttijden bij de toiletten. We zorgen ervoor dat onze urinoirs voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en gebruiksgemak. Onze handwas units zijn speciaal ontworpen, zodat mensen gemakkelijk hun handen kunnen wassen na een toiletbezoek, wat bijdraagt aan een goede hygiëne tijdens het evenement.

Waarom kiezen voor toiletten van Pop-up Toilet Events?

  • Volledig uitgerust: Onze toiletten zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele ervaring. In onze standaard toiletten wordt bij het openen van de deur automatisch de ‘swieper’ geactiveerd. Dankzij deze handige functie blijft alles keurig onder water, waardoor onaangename geurtjes worden voorkomen. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn onze toiletten ook uitgerust met handige snufjes, zoals ledverlichting die aangeeft of het toilet bezet is of niet. Oftewel, we hebben aan alles gedacht voor een zorgeloze sanitaire ervaring!
  • Flexibiliteit in opstelling: Geen enkel evenement is hetzelfde, daarom bieden onze toiletwagens ongekende flexibiliteit in opstelling. Of je nu een grootschalig festival organiseert of een intiem huwelijksfeest, we passen de opstelling aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Maatwerk is onze kracht!
  • Milieubewust ondernemen: De toiletwagens van Pop-up Toilet Events zijn ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Van energiezuinige verlichting die de ecologische voetafdruk minimaliseert tot waterbesparende systemen die bijdragen aan een verantwoord waterverbruik. Kies voor onze toiletwagens en draag actief bij aan het behoud van onze planeet!
 

Maak ieder evenement onvergetelijk en zorg voor eersteklas sanitair met Pop-Up Toilet Events. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival