Toiletwagen huren ​

Toiletwagen huren? Wij verhuren iets veel beters dan een toiletwagen. Ben je op zoek naar het beste sanitair verhuurbedrijf van Nederland?Dan zit je goed bij Pop-up Toilet Events! Of het nu om een verjaardag gaat, een bedrijfsborrel, bruiloft of een grootschalig festival – wij staan voor je klaar! Onze passie voor toilethygiëne, gecombineerd met technisch vakmanschap, creativiteit en inventiviteit, maakt ons dé toonaangevende leverancier van flexibele toiletvoorzieningen. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd! Toiletwagen huren? Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor je!
Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Voordelen van een toiletwagen huren bij Pop-up Toilet Events

  • Duurzaam en voordelig: Onze toiletwagens zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en dus voordelig. Met maar liefst 76 toiletunits die tegelijk op één vrachtwagen passen, werken wij efficiënt en milieubewust. Dankzij onze veelzijdige meeneemheftruck kunnen wij op elke gewenste locatie pop-up toiletten plaatsen. Na het zorgvuldig plaatsen van de toiletunits, schuiven we hem moeiteloos uit en installeren we de unit. Ons unieke uitschuifbare design vermindert niet alleen transportkosten, maar draagt ook bij aan een verbeterde CO2-uitstoot per rit. Kortom, een win-winsituatie!
  • Flexibiliteit in ontwerp: De veelzijdigheid van onze toiletten stelt je in staat om ze in elke denkbare vorm en opstelling te plaatsen. Of je nu een specifieke hoek, een groep toiletten, of zelfs een sfeervolle afscheiding wilt creëren, onze toiletunits passen zich aan, aan jouw wensen. Met de mogelijkheid om thema-doeken tussen de units te plaatsen, voegen we een extra dimensie toe aan de algehele beleving. Bij ons gaat het niet alleen om functioneel toiletgebruik, maar ook om het creëren van een op maat gemaakte, sfeervolle ervaring voor jouw evenement. Ontdek de mogelijkheden van onze aanpasbare toiletunits.
  • Comfort en hygiëne: Bij Pop-Up Toilet Events streven we naar een ervaring van comfort en optimale hygiëne die verder gaat dan de standaard verwachtingen. Het idee om plaats te nemen op een onhygiënisch, klein plastic toilet in een prachtige jurk of luxe maatpak is bij ons verleden tijd. Wij presenteren met trots comfortabele en ruime toiletten, waardoor elke gast het toilet verlaat met een verfrissend gevoel. Onze standaard toiletten zijn uitgerust met een slimme ‘swieper’, die automatisch geactiveerd wordt zodra de deur opengaat. Deze innovatieve gadget zorgt ervoor dat alles netjes onderwater blijft, wat resulteert in een stankvrij toilet.
  • Hightech snufjes voor extra gemak: Boven elke deur is er ledverlichting aanwezig die aangeeft of het toilet vrij of bezet is. Een spectaculair gezicht in de avonduren en handig om van een afstand te zien of een toilet beschikbaar is. Maar dat is niet het enige… Onze toiletunits zijn voorzien van geïsoleerde daken die constant zorgen voor een optimaal gereguleerd klimaat. Zelfs tijdens de warmste zomerfeesten blijft de temperatuur aangenaam. Bij Pop-Up Toilet Events omarmen we milieubewust ondernemen met trots.

Toiletwagen huren? Kies slim!

Wij tillen jouw evenement naar een hoger niveau met onze geavanceerde en milieuvriendelijke toiletwagens. Onze vrachtwagen brengt de toiletten naar de plaats van bestemming, waarna de meeneemheftruck de units op hun plek zet en uitschuift. Maak de slimste keuze voor jouw evenement en huur je toiletwagen bij Pop-Up Toilet Events. Samen maken we er een onvergetelijk feest van! Maak ieder evenement onvergetelijk en zorg voor eersteklas sanitair met Pop-Up Toilet Events. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!
Pop-up toilet event
Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival