Urinoir voor buiten

Optimaliseer de sanitaire voorzieningen voor evenementen met onze hoogwaardige urinoirs voor buiten. Of je nu een festival, sportevenement, bruiloft of ander buitenfestijn organiseert, onze urinoirs bieden een praktische en efficiënte oplossing om aan de sanitaire behoeften van je bezoekers te voldoen. Urinoir voor buiten huren? Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor je!
Tommorowland
Intents
Rebirth festival
Veelgestelde vragen

Over Pop-up Toilet Events

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met jou. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor jou, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tonny - Spiegeltent Festival (2021)
Lees verder
We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.
Jolanda - IJOV Fietstocht (2020)
Lees verder
Voor onze jaarlijkse fietstocht van de IJOV hadden we in deze coronatijd toiletten nodig. Zeer vriendelijk geadviseerd en geholpen, mee gedacht wat er mogelijkheden waren en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service!
Ton van Laarhoven - Wandelvierdaagse Apeldoorn
Lees verder
Een goed werkzame toilet is het visitekaartje van je event en met de nieuwe Pop-up toiletten wordt er geweldig ingespeeld op de vraag naar gemakkelijk hanteerbare en schone toiletten. De units konden de grote toeloop van de wandelaars probleemloos aan.
René Zweers - Camping de Wildhoeve
Lees verder
Tijdens de Corona-crisis extra pop-up toiletten geplaatst om drukte in onze gebouwen te verminderen. Zeer goed bevallen, het is een bedrijf met prima service, komen hun afspraken na en de toiletten zijn zeer netjes uitgevoerd.
Theo Gerrits - Totaal Organisatie
Lees verder
De Pop-Up toiletten zijn voor ons al meerder malen de ideale uitkomst geweest bij onze evenementen. Een uitzonderlijk creatieve en innovatieve oplossing welke meerdere voordelen biedt bij de uitvoer en calculatie van onze events.
Ruben Rijssenbeek
Lees verder
"Na een kort telefoongesprek hadden we binnen no-time een aantal mooie toiletten op onze locatie in Harderwijk voor een speciale picknick met 500 personen. Precies volgens afspraak, volledig coronaproof. Prachtig product en kwalitatief hoogstaand.
Annelie Boere - Ruimtekoers Festival 2020
Lees verder
Pop up toilet is een fijn bedrijf dat goed meedenkt! Snel en prettig in de communicatie en een mooi product.
Gerard van Voorst - Hoge Veluwe
Lees verder
Wij hebben diverse jaren gebruik gemaakt tijdens de Hoge Veluwe Loop van jullie toiletten. Dit is altijd tot volle tevredenheid verlopen.
Peter Taai - Steam Trail
Lees verder
Het evenement is super verlopen. De pop-up toiletten waren zelfs aanleiding voor mensen om er mee op de foto te gaan. We zijn zeer tevreden over jullie service en gaan in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Onze producten

Door ons eenvoudige plug-and-play systeem, is het aansluiten van een pop-up toilet kinderspel. Slim en nieuw ontworpen, uitschuifbare toiletten, met in het oog springende gekleurde led verlichting voor de beschikbaarheid. Doordat je met onze unieke toiletunits je eigen toiletgroep kunt samenstellen op elk gewenste locatie, huur je het exacte aantal benodigde toiletten.

Producten

Praktische efficiëntie voor diverse evenementen

Onze urinoirs voor buiten zijn ontworpen met praktische efficiëntie in gedachten. Of je nu een grootschalig muziekfestival, een sportevenement, een bruiloft in de buitenlucht, of een ander buitenfestijn organiseert, onze urinoirs bieden een snelle en effectieve oplossing.

Op riool en chemische urinoirs

Bij Pop-up Toilet Events begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we zowel urinoirs op het riool als chemische urinoirs aan.

Urinoirs op riool:

Directe aansluiting op rioleringsstelsel: Urinoirs op het riool zijn ideaal voor locaties met toegang tot het rioleringsstelsel. Ze worden direct aangesloten, wat resulteert in een efficiënte afvoer van afvalwater. Dit is vooral geschikt voor langdurige evenementen waar constante afvoer vereist is.

Milieuvriendelijk: Doordat urinoirs op het riool gebruikmaken van het bestaande rioleringssysteem, dragen ze bij aan een milieuvriendelijke benadering van sanitair. Het minimaliseert het gebruik van chemische stoffen en zorgt voor een duurzamere afvalverwerking.

Langdurig gebruik: Voor evenementen met een langere duur bieden urinoirs op het riool een duurzame oplossing. Ze kunnen continu worden gebruikt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verwisselen van chemische tanks.

Chemische urinoirs:

  • Mobiele oplossing: Chemische urinoirs zijn mobiel en kunnen gemakkelijk worden geplaatst op locaties waar geen directe toegang tot het riool is. Hierdoor zijn ze ideaal voor tijdelijke evenementen op diverse locaties.
  • Zelfvoorzienend: Chemische urinoirs zijn zelfvoorzienend omdat ze geen aansluiting op het riool nodig hebben. Ze maken gebruik van speciale chemische oplossingen die geuren verminderen en afval afbreken, waardoor ze geschikt zijn voor evenementen zonder rioleringsinfrastructuur.
  • Flexibel en snel inzetbaar: Deze urinoirs zijn snel inzetbaar en flexibel in opstelling. Ze vereisen geen complexe installatie en zijn direct operationeel, waardoor ze geschikt zijn voor evenementen met een kortere duur.

Hygiëne als prioriteit

Bij Pop-up Toilet Events staat hygiëne hoog in het vaandel. Onze urinoirs voldoen aan strikte normen voor reinheid en worden regelmatig onderhouden tijdens de duur van jouw evenement. Zo kunnen bezoekers genieten van een schone en aangename sanitaire ervaring.

Maak ieder evenement onvergetelijk en zorg voor eersteklas sanitair met Pop-Up Toilet Events. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Pop-up Toilet Events Toiletwagen huren
Pop-up Toilet Events Toilet huren voor evenement

Veelgestelde vragen

Dit kan hier door middel van het offerteformulier op onze website, of mail naar contact@popuptoiletevents.nl of bel met 055 – 3121271. In alle gevallen wordt er een offerte naar je toe gestuurd per mail.

Nee, voor onze toiletten hoeft geen borg betaald te worden.

Ja hoor, dit is mogelijk. Of je nu een feest thuis organiseert of een grootschalig festival, wij leveren aan iedereen.

Nee, in principe niet. Wanneer je de toiletten op gemeentegrond neerzet, kun je altijd nog even bellen met de desbetreffende gemeente.

Wij hanteren een minimale afname van 5 units, meer mag natuurlijk altijd.

Wij kunnen onze toiletten bezorgen en ophalen op maandag t/m vrijdag. Als jouw evenement in het weekend plaats vindt, bezorgen wij de toiletten op vrijdag & halen deze maandag weer op.

“We hebben dit jaar voor het eerst gewerkt met Pop-up Toilet Events en we hebben zóveel positieve reacties gekregen van onze bezoekers. De samenwerking in de voorbereidingen liepen heel strak en we zijn ontzettend blij met hoe alles is geregeld.”

Tonny
Spiegeltent Festival