Onderhouds-servicemonteur (full-time)

Producten
Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Omschrijving bedrijf

Bij Pop-Up Toilet Events brengen we meer dan alleen revolutionaire en geavanceerde toiletoplossingen; we delen een verhaal van passie, vakmanschap en innovatie met u. Ons hart klopt voor het creëren van de perfecte toiletbeleving voor u, zonder compromissen op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en hygiëne. Onze missie strekt zich uit verder dan de Nederlandse grenzen; wij zijn er trots op dat we wereldwijd erkend worden als de pionier in flexibele toiletvoorzieningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Functieomschrijving & werkzaamheden

He technisch talent! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdagende rol als monteur in ons dynamische team? Hier krijg je de kans om niet alleen aan geavanceerde zelfreinigende sanitaire toepassingen te sleutelen, maar ook je skills uit te breiden.

Ben jij een ervaren en gemotiveerde monteur op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Pop-up Toilet Events hebben we een fulltime vacature voor een Onderhouds-servicemonteur beschikbaar. In deze rol krijg je de kans om deel uit te maken van ons dynamische team en bij te dragen aan het onderhoud en de service van onze geavanceerde zelfreinigende sanitaire voorzieningen. Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, maar ook de mogelijkheid krijgen om je vaardigheden verder uit te breiden en te groeien binnen ons bedrijf. Ben jij klaar om je technische expertise in te zetten en een positieve impact te maken op evenementen overal? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team! Stuur je CV naar contact@popuptoiletevents.nl.